Forum

 FAQFAQ   RechercherRechercher   Liste des MembresListe des Membres  Chat   S'enregistrerS'enregistrer 
 ProfilProfil   Se connecter pour vérifier ses messages privésSe connecter pour vérifier ses messages privés   ConnexionConnexion 

adidas eqt dames zwart

 
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forum -> Discussions sur les courses en général
Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant  
Auteur Message
jasonsn



Inscrit le: 03 Juil 2019
Messages: 4

MessagePosté le: 03 Juil 2019 3:07    Sujet du message: adidas eqt dames zwart Répondre en citant


adidas eqt dames zwart duwt nu echt hun minder bekende gamma; in het bijzonder hun "EQT Support ADV Shoes". Het EQT Support ADV-assortiment (ja het is nogal een mondvol om te zeggen) heeft een duidelijk retro uiterlijk en gevoel voor hen, in het bijzonder met de 3 strepen en de witte zool. Deze zijn echter alles behalve retro, ze zijn voorzien van een bovenwerk van air mesh, synthetische overlay met een mooi suède groen materiaal langs de achterkant.
Adidas is terug met de adidas nmd r2 primeknit white red-serie en ze worden groot. De R2-lijn zet de ultramoderne stijl van de NMD's voort en heeft de perfecte look voor street fashion deze zomer, terwijl hij uitblinkt als hardlopers. Bij Men's and Women verschijnen er verschillende nieuwe colorways, bekijk ze.
Deze versie heeft een mint en donkergrijs gebreid bovenwerk adidas ultra boost 2019 black multi-color neongroen stiksel op het teengedeelte. Een doorschijnende middenvoet kooi en hiel clip bovenop een White Boost tussenzool en zwarte rubberen buitenzool completeert het ontwerp.
Een deel van de Black History Month Collection 2018 van dit jaar zal de nike air force 1 low white beige zijn die in februari uitkomt. Geïnspireerd door de Pan-Afrikaanse vlag, die wordt weergegeven in het midden van de teen en hiel. Deze Nike Air Force 1 High heeft een zwart lederen bovenwerk in combinatie met rode en groene accenten. Metallic goud bedekt de Nike Air-branding op de tong en het BHM-logo op de hiel. Het einde van het ontwerp is een zuivere rubberen zool uit White Air Force 1.
http://www.jouwmerk.com/
Revenir en haut
Voir le profil de l'utilisateur
Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant  
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forum -> Discussions sur les courses en général Toutes les heures sont au format GMT + 1 Heure
Page 1 sur 1

 
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Traduction par : phpBB-fr.com



Je gagne aux courses