Forum

 FAQFAQ   RechercherRechercher   Liste des MembresListe des Membres  Chat   S'enregistrerS'enregistrer 
 ProfilProfil   Se connecter pour vérifier ses messages privésSe connecter pour vérifier ses messages privés   ConnexionConnexion 

Adidas EQT Basketball Adv - Navy/Real Coral

 
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forum -> Autres discussions
Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant  
Auteur Message
1myid17q



Inscrit le: 27 Aoû 2019
Messages: 3

MessagePosté le: 27 Aoû 2019 3:22    Sujet du message: Adidas EQT Basketball Adv - Navy/Real Coral Répondre en citant




Denna Adidas Skor Orange går med i EQT Support Mid ADV-silhuetten som är en del av ett samarbetspaket mellan Sveriges Sneakersnstuff och Three Stripes. Precis som EQT Support, sportar denna iteration av EQT Basket ADV en neutral färgväg av neutralt brunt och ljusbrunt över dess stickade överdel, sedan detaljerad med poppar av lila på tåboxens sektion och märke på tungan. En vit gummisula med tre randmarkering på sidorna kompletterar designen helt och hållet.


Sneakersnstuff har återigen samarbetat med adidas Originals för att släppa deras senaste Nya Adidas Skor 2019 paket. Förpackningen innehåller adidas EQT Support Mid ADV och EQT Basket ADV silhuetter. Båda finns i en elegant och subtil Clear Brown färgväg med accent med Real Purple på märkesvaror och broderier. SNS kommer också att släppa matchande kläder för att gå med skorna.


Adidas Skor Herr Blå har ökat sina basketansträngningar sedan senare tappar en serie EQT Basketball ADV-modeller i en mängd olika färgvägsalternativ. Vi fick vår första titt på denna "Grå / Sub Grön" -version tidigare i veckan, men tänkte den här gången för att visa upp några fots livsstilsbilder. Skon har en övre konstruktion som huvudsakligen består av syntetiskt mocka och texturerat nät med signaturbanden som landar på sidopanelen Three Stripes. Avrundning av den hoopsinspirerade designen är EQT ADV-logotypen som finns på tungan, en formad PU-mellansula och gummi yttersula.


Tillgänglig nu, här är en annan titt på Adidas EQT Basketball Adv - Navy/Real Coral. Denna nya adidas-modell är den första EQT-inspirerade basket silhuetten någonsin. Konstruerad av mesh och mocka, har framstående funktioner på skon den inre bagageutformningen som vanligtvis används basketsko, de gjutna TPU-panelerna runt hälen och framfötterna som ger extra stöd på banan. EQT-designelement som den signaturintegrerade Three Stripes-varumärket på både över- och sulan och hälbroderierna gjorda i den klassiska EQT Green colorway.


https://www.rea-skor.com/
Revenir en haut
Voir le profil de l'utilisateur
Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant  
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forum -> Autres discussions Toutes les heures sont au format GMT + 1 Heure
Page 1 sur 1

 
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Traduction par : phpBB-fr.com



Je gagne aux courses